Många artister i ett!

Vi har många strängar på vår lyra. Vi kan både sjunga, spela, dansa, spexa, stå upp-komik med spontana Laif, som är en utmärkt konferencier. Vi ger er gethorn, kulning, sång, cittern, näckafiol, gitarr,oud,ukulele, 5 träskofioler, durspel, sandviken stradivarius såg, munspel, okarina, värendstrumma.

4 riksspelmän i många varianter

Vi är helt unika med 4 3/4 dels riksspelmän i samma familj med möjlighet att bli fem om Corona tillåter uppspelning igen.

Vi spelar både solo, duo, trio, kvartett och kvintett (då är vi hela familjen). Vi har även svärson och svärdotter som spelar! Då kan vi erbjuda: Visprogram, dansprogram, spel till dans, konsertprogram, enbart klassiskt, enbart folkmusik från Skåne, från hela Sverige, runt omkring i världen.

Laif & Ninni

Ninni & Laif
» Läs mer om Laif & Ninni

Familjen Carr

Familjen Carr
» Läs mer om Familjen Carr

Ninni, Laif & Alma

Ninni, Laif & Alma
» Läs mer om Ninni, Laif & Alma

Ale & Elna

Ale & Elna
» Läs mer om Ale & Elna

Laif

Denne karismatiske genuina spelman, som älskar att bjuda på sig själv, blev riksspelman 1995 på träskofiol och är en mästare på att spela dansant, rytmiskt, improvisatoriskt, spännande och berättar alltid en underbar historia i spel och tal.
» Läs mer om Laif

Laif Carr

Ninni

Spelar gethorn, sjunger, dansar och är riksspelman på fiol. Älskar att spela andrastämma till Laif och att uppträda för publik. Blir aldrig så lycklig som när hon får spela, det brukar synas i hela kroppen!
» Läs mer om Ninni

Ninni Carr

Vad är en riksspelman?

"Riksspelman kallas den person som erhållit Anders Zorns silvermärke (Zornmärket i silver) eller Zornmärket i guld. Silvermärket kan sedan 1933 endast erhållas vid en..."
» Läs mer om riksspelmän på Wikipedia

Elna

Elna Carr

Virtuos violinist som tagit examen som Solistdiplom vid Musikkonservatoriet i Köpenhamn. Uppvuxen med folkmusiken i familjen parallellt med Suzukiskolans klassiska undervisning.
» Läs mer om Elna

Ale

Ale Carr

Multiinstrumentalisten som komponerar ljuvliga låtar på löpande band. Spelar cittern, gitarr, oud, ukulele, fiol, träskofiol och sång. Studerat till musiker vid Kungliga Musikaliska Akademin folkmusikutbildning
» Läs mer om Ale

Alma

Alma Carr

Söker in till olika folkhögskolor nu. Spelar sopranino, sopran, altblockflöjt, tenorflöjt, div folkflöjter samt sjunger och dansar gärna och mycket. En oslipad diamant med kärlek, spontanitet och glimten i ögat.
» Läs mer om Alma