Folkmusik i hjärtat

Laif & Ninni Carr blev tidigt i livet fullständigt bitna av den skånska folkmusiken, och har sedan 1989 träffat över 40 000 barn i skolor i Musik i Syds projekt "Skånska spektakel".

Med humor, värme, skicklighet och stor erfarenhet spelar de i alla sammanhang. En stor och nöjd kundkrets vittnar om spelmansglädje och professionalitet.

Och glädjen smittar. Laif & Ninni har arbetat länge med barn och unga i pedagogisk verksamhet. Deras kurser, läger och lektioner har inspirerat många genom åren.

Laif & Ninni är erfarna arrangörer och har arrangerat många festivaler oftast i samarbete med Skånes Spelmansförbund och Musik i Syd där Laif arbetar som folkmusikproducent.

Läs mer om oss under "Artister", "Pedagoger" och "Arrangörer" i menyn för att se vad vi kan och erbjuder.

För dagis, skolor eller företag

Vi har mer än 15 olika program för förskolor du kan välja och vraka mellan, de flesta går igenom Musik i syd. Vi har 8 olika shower till företag såsom "Folkligt, festligt, fartfyllt", eller själaglad, workshops, fortbildningar, högtidsprogram med mera.

Läs mer under Våra föreställningar & program eller läs mer om vad vi gjort tidigare under "om oss" som Arrangörer

Skånska Spektakel!

"Skånska Spektakel" är ett unikt projekt som har ger barn möjlighet att växa genom musik, dans och uppträdande. Mer än 40 000 skolbarn har deltagit i projektet och det utvecklas ständigt.Du kan söka pengar genom skapande skola till projektet. Det bokas direkt via oss via fam@carr.eu.
» Läs mer om Skånska Spektakel

Fiol-durspelslektioner

Vi erbjuder fiollektioner i klassiskt spel, durspelslektioner i skånsk folkmusik samt svenskt, danskt och fransk kanadensiskt spel på fiol för både enskilda och i grupp. Alla åldrar.
» Läs mer om lektionerna

En fiol (Creative Commons)

Familjen Carr

Ninni & Laif

Aktuella spelningar

Senaste nytt & aktuella spelningar hittar du på vår Facebook-sida!
» Ta mig till sidan

Boka oss!

Vill du ha en konsert, en föreställning, bakgrundsmusik, en interaktiv konsert eller en konferencier?

Eller kanske musik vid studentfesten, bröllopsmusiker, barnkalas eller sånglekar? Inga problem!
» Till kontaktsidan!