Bo på lantgård

Välkommen med din häst, eller rid på våra hästar.

Bed & Box

Vill du ta med dig hästen på semestern?

Kom till Spelmansgården med din häst! Vi har kartor och märkta ridstigar. Här finns underbara ridvägar med olika längd. I stallet finns boxar och precis utanför en egen hage till din häst!

Vi erbjuder övernattning i vårt WWOOF-vandrarhem. Ett supermysigt flerbäddsrum på logen. I sadelkammaren finns toalett, dusch, kylskåp, mikrovågsugn.

Working Holiday

En aktiv härlig semester på Spelmansgården

Delta i gårdens arbete fyra timmar om dagen och rid minst 3 timmar. Du får lära dig Natural Horsmanship på det sätt vi arbetar. Långa härliga ridturer på våra fina islandshästar.

Du bor i vårt Wwoof-vandrarhem här på gården och äter frukost, lunch och middag ihop med gårdens folk, antingen i köket i huset, på verandan eller ute på logen.

Arbetet blir vad vi håller på med själva. Laga stängsel, feja stallet, elda ris, måla, träna hästar eller städa verkstaden... Givetvis finns det tid för bad, åka och handla, se bygden mm.

Vi kan hämta dig på resecentrum i Ängelholm i norra Skåne om du inte kan ta dig hit själv. Vi har lakan och handdukar. Medtag bra byxor att rida i och kläder att arbeta i som du inte behöver vara rädd om. Vi har vår verksamhet försäkrad.

Priser för Bed & Box

Övernattning:
200:- vuxna 100:- barn
Frukost:
60:- vuxna 30:- barn

Box: 100:-exkl helpension, mat, vatten, mockning, strö.
Hage: 80:- exkl helpension, mat och vatten.

Lakan: 60:-
Handduk: 40:-

Priser för Working Holiday

Per vecka SEK 3.750.-
Ytterligare dygn SEK 536.-
Mat & logi ingår

Huset

Med egen häst

Hämta hästen

Sov i WWOOF-rummet

Spelmansgården

Huset