FIDLA Islandshästförening

Spelmansgårdens HB grundades 1999 och innefattade turridning, ridskola, avelsarbete. Verksamheten har sakta men säkert vuxit, både i antal hästar och i antal ridelever i ridskolan. Vi har många barn, ungdomar, vuxna och seniorer samt pararyttare så vi tog beslutet att 2011 starta Spelmansgårdens Ridklubb. 2018 gick ridklubben med i Svenska Islandshästföreningen (SIF) och då fick de byta namn till Fidla Islandshästförening då inga klubbar får ha "svenska" namn. Nu har SIF gått med i Riksidrottsförbundet och vi hoppas på att det ska hjälpa vår verksamhet. Vi har ett fantastiskt samarbete med Fidla Islandshästförening och de sköter handikappridning, lovaktiviteter, tävlingar, shower, kurser, ridskolefakturering. För att rida hos oss måste man vara medlem i denna otroligt engagerade Islandshästförening!

Vi har ridskola alla dagar i veckan utom lördag och söndag då det går bra att beställa turer i skogen eller privatlektioner för Ninni Carr. Under alla skolov har hästarna ledigt eller så har vi sport-påsk-höstlovs aktivitet för lediga skolbarn eller turridningar.

Vi hälsar alla välkomna till vår Islandshästförening! Bli medlem! Vuxna: 500:- på bg 764-6862, Fidla Islandshästförening. Junior t om 18 år: 300:- Familjeavgift 700:- Intro halvår 400:- Stödmedlem 100:-

Besök vår hemsida

På vår hemsida hittar du mer information om föreningens verksamhet, vår styrelse, våra visioner, stadgar och sponsorer
» Fidla islandshästförening

Stallet

Välkommen!

Häst

Stallet