Ridläger sommaren 2019

Måndagen den 10 juni - Onsdagen den 12 juni PLatser kvar!

Måndagen den 17 juni - Onsdagen 19 juni Platser kvar!

Måndagen den 29 juli- Onsdagen den 31 juli! Platser kvar!

Måndagen den 5 augusti - Onsdagen den 8 augusti! Platser kvar!

Läger start/samling sker dag 1 kl 9.00. Möjlighet finns att komma kvällen innan. Samling i så fall kl 20.00 och en extra övernattning (inkl frukost) kostar 40:- Det finns möjlighet för inkvartering för de som bor långt bort och då sker inkvarteringen på golvet på egna medtagna madrasser ( Vi har några sängar)

Innehåll

Ridläger nr 1. Avancerat ridläger i 3 dagar. Temat är Eyjolfur Isolfsons övningar utifrån hans dvd. Vi kommer att satsa på att få en ridbar, mjuk häst och går igenom alla övningar som gör hästen hållbar och mjuk och fin på tävlingsbana eller för maxade ridturer i skogen. Ridlägret innehåller tävlingsträning blandat med några ljuvliga uteritter med Ninni Carr och erhört god mat av mästerkocken Laif Carr. Ta med din egen häst eller rid våra hästar. Det går bra att pröva olika hästar.

Ridläger 2 Avancerat Ridläger för Ninni Carr. Temat Eyjolfur Isolfssons övningar utifrån hans DVD:n. Temat är DIN sits. DIN häst. Ekipaget som sådant. Vid fint väder bad med häst, uteritt

Ridläger 3 Tonårsläger i 3 dagar. Ett fartfyllt ungdomsläger för Ninni Carr för dig som vill ha lärorika övningar med din islandshäst! Allt från horsemanship, simma med hästen(vid hyfsat väder), balansövningar, beridet bågskytte, hoppning, fölträning, till härliga uteritter!

Ridläger 4 Ett mysigt familjeläger för de mindre barnen med Ninni Carr för dig som vill umgås med din familj på hästryggen! Allt från ljuvliga uteritter till Smálilekar, limbo och sång och musik!

Ridningen är varvad i ridhuset och ute i skogen.

Kursavgift är totalt 3000:- varav anmälningsavgiften som betalas in i förväg är 2000:- . När du får kursinformation så betalar du resten på BG eller betalar med kort, då ingår det mat, häst och undervisningsmaterial.

Avslutning sker på fjärde dagen kl 16.00 med uppvisning för läger nr 4! Ta med mycket publik!

Anmälan

I kursavgiften ingår två mellanmål och hemlagad mat. Kontakta Laif om du behöver speciell mat. Laif finns på telefon 0702988141 eller fam@carr.eu.

Spelmansgårdens ridläger

Logi

Här bor vi.

Spelmansgårdens ridläger

Ledare

Ridläger Ridinstruktören är Ninni Carr. Kock är riksspelmannen Laif Carr.

Spelmansgårdens ridskola

Ta med

Glöm inte...

Spelmansgårdens ridskola

Linnea Risinger Creative Commons License Kontakta oss