Ridläger sommaren 2022

1. Lördagen den 17 juni - söndagen den 19 juni TÄVLINGSLÄGER med SABINA SVÄRD

2. Måndagen den 20 juni - Onsdagen 22 juni Ridläger för alla

3. Måndagen den 8 augusti- Onsdagen den 10 Augusti

4. Måndagen den 15 augusti - Onsdagen den 17 augusti.

Läger start/samling sker dag 1 kl 9.00. Möjlighet finns att komma kvällen innan. Samling i så fall kl 20.00 och en extra övernattning (inkl frukost) kostar 40:- Det finns möjlighet för inkvartering för de som bor långt bort och då sker inkvarteringen på golvet på egna medtagna madrasser ( Vi har några sängar)

Innehåll

Ridläger nr 1. TÄVLINGSLÄGER med SABINA SVÄRD och ANNIE KÄLLOFF. Enbart inriktat på tävling med teori, uppvärmning, tävlingsgrenar, strategi målinriktning för dig som tänker dig medverka i LAG-SM och olika Sportgrenar. Avslutas med en tävling där publiken inbjuds. Vi har hästar men det går bra att ta med egen häst. Samling fredag 17.00 med en härlig TRAILridning ute i skogen.

Ridläger nr 2 Ett underbart läger för alla som vill blanda lektioner i ridhuset med härliga turer i skogen. Vi kommer att öva olika alternativa tävlingsgrenar såsom SMALI, TRAIL.

Ridläger 3 Fartfyllt ridläger för dig som vill ha lärorika övningar med din islandshäst! Allt från horsemanship, balansövningar, hoppning till härliga uteritter!

Ridläger 4 Ett mysigt familjeläger för de yngre barnen för dig som vill umgås med din familj på hästryggen eller som vill skicka ditt barn eller barnbarn på en härlig upplevelse. Allt från ljuvliga uteritter till Smálilekar och sång och musik!

Ridningen är varvad i ridhuset och ute i skogen eller på vår nya ovalbana.

Kursavgift 3700:- varav anmälningsavgiften som betalas in i förväg är 2500:- . När du får kursinformation så betalar du resten på BG eller betalar med kort, då ingår det mat, häst och undervisningsmaterial.

Avslutning sker kl 16.00 med uppvisning för läger 4! Ta med mycket publik!

Anmälan

I kursavgiften ingår två mellanmål och hemlagad mat.Skriv till Ninni om du behövr specialmat 0705261138 eller fam@carr.eu.

Spelmansgårdens ridläger

Logi

Nuförtiden har vi ridhus ;-)

Spelmansgårdens ridläger

Ledare

Ridlägerledare är: Ridinstruktör och riksspelman Ninni Carr utom ridläger 1.

Spelmansgårdens ridskola

Ta med

Glöm inte...

Spelmansgårdens ridskola

Linnea Risinger Creative Commons License Kontakta oss