Ridläger sommaren 2017.

Sommaren kommer att innehålla 3 dagridläger för barn och vuxna!

Läger 1: Drömridläger för vuxna:

Tisdagen den 20 juni - Torsdagen den 22 juni

Läger 2: Barnläger nr 2:

Torsdagen den 3 augusti - lördagen den 5 augusti!

Läger 3: Ungdomsläger nr 3:

Måndagen den 7 augusti - Onsdagen den 9 augusti!

Läger start/samling sker dag 1 kl 9.00. Möjlighet finns att komma kvällen innan. Samling i så fall kl 20.00 och en extra övernattning (inkl frukost) kostar 40:- Det finns möjlighet för inkvartering för de som bor långt bort och då sker inkvarteringen på golvet på egna medtagna madrasser ( Vi har några sängar…)

Innehåll

Under ridlägret får du lära dig många saker. Vi vill gärna lägga upp en personlig utvecklingsplan tillsammans med dig, så att vi alla strävar mot samma mål.

Du får även lära dig sits-balansövningar, gångartsträning och ständig teoriundervisning, både praktisk och föreläsningar.

Ridläger nr 1. Är ett vuxenläger i 4 dagar under Stjärnskottet Sofia Möllerbergs ledning och du och din häst kommer att utvecklas oerhört mycket med denna fantastiska pedagog. Dagarna varvas med ljuvliga uteritter med Ninni Carr där du får rida många olika hästar.

Ridläger 2 för Barn. Ridläger för Ninni Carr och Sofia Möllerberg fullt med roliga övningar till häst blandat med teater, sånglekar, fiolspel!

Ungdomsläger 3. Ett fartfyllt ungdomsläger för Ninni Carr och Sofia Möllerberg för dig som vill ha lärorika övningar med din islandshäst! Allt från horsemanship, simma med hästen(vid hyfsat väder), balansövningar, hoppning, till härliga uteritter!

Vid Barnläger bjuder vi in vuxna att gå på läger med eget barn eller lånat. De som aldrig har spelat förut får lära sig spela fiol. Är du vuxen går det bra att sjunga/spela rytminstrument också. Huvudsaken är att du har roligt :-) Vi sätter ihop allt till en liten föreställning på slutet. Ridningen är varvad i ridhuset och ute i skogen.

Kursavgift

Kursavgift är totalt 3000:- varav anmälningsavgiften som betalas in i förväg är 2000:- . När du får kursinformation så betalar du resten på BG eller betalar med kort, då ingår det mat, häst och undervisningsmaterial.

Avslutning sker på fjärde dagen kl 16.00 med uppvisning för läger nr 1 och 2! Ta med mycket publik!

Anmälan

Anmälan göres genom att maila och fråga om plats och vid ja, skickar vi faktura på 2000:- i anmälningsavgift på 5243-0311 Spelmansgårdens HB. Skriv namn adress, lägernummer samt mailadress.

Spelmansgårdens ridskola

Mat

I kursavgiften ingår två mellanmål och hemlagad mat. Kontakta Laif om du behöver speciell mat. Laif finns på telefon 0702988141 eller fam@carr.eu.

Spelmansgårdens ridläger

Logi

För de som väljer att inte åka hem varje kväll så sker boendet i masslogi, medtag egna sängkläder. Det blir rejäl frukost och kvällsmat. Extra kostnad för detta är 100:- per dygn (300:- totalt). Det finns en dusch och sex toaletter.

Kläder

Ändamålsenlig fotbeklädnad, helst ridstövlar. Hjälmar och västar finns att låna - om du inte har själv.

VÄLKOMNA!

Ledare

Lägerledare är B-instruktörs- utbildade och tillika Riksspelman Ninni Carr Ridläger 1 är ridinstruktören Katarina Lagerbäck. På ridläger 2 och 3 är ridinstruktören Ninni Carr. Kock är riksspelmannen Laif Carr.

Spelmansgårdens ridskola

Ta med

Medtag oömma kläder, skor med klack (att rida i), badkläder, varma tröjor för kalla sommarkvällar ute i det gröna, ridbyxor och ridhjälm, musikinstrument att roa oss andra med, regnkläder, vattenflaska och solskyddskräm vid extremvärme, gummistövlar samt gymnastikskor för aktiviteterna.

Spelmansgårdens ridläger

Spelmansgårdens ridskola