Ridläger sommaren 2023

1. Onsdag den 14 juni - onsdag den 16 juni Barnridläger med Ninni Carr Några platser kvar!

2. Måndagen den 19 juni - Onsdagen 21 juni Fiolläger med ridning!

3. Måndagen den 24 juli- Onsdagen den 26 Juli Fiolläger med ridning!

4. Måndagen den 7 augusti - Onsdagen den 9 augusti. Olika grupper från småbarn, tonåringar och vuxna. Några platser kvar

Läger start/samling sker dag 1 kl 9.00. Möjlighet finns att komma kvällen innan. Samling i så fall kl 20.00 och en extra övernattning (inkl frukost) kostar 40:- Det finns möjlighet för inkvartering för de som bor långt bort och då sker inkvarteringen på golvet på egna medtagna madrasser ( Vi har några sängar)

Innehåll

Ridläger nr 1. . Start kl 13.00. Ett underbart läger för alla barn som vill blanda lektioner i ridhuset med härliga turer i skogen. Vi kommer att öva olika alternativa tävlingsgrenar såsom SMALI och TRAIL.

Ridläger nr 2 Fiolläger 1. Du får spela, dansa, sjunga, bada och rida! Härligt läger som avslutas med konsert och ridning.

Ridläger nr 3 Fiolläger. Du får spela ensemble, lära dig danser, vid väder bada och rida! Härligt läger som avslutas med konsert och riduppvisning.

Ridläger 4 Ett rid-och musik, teater familjeläger för de barn och vuxna släktingar för dig som vill umgås med din familj på hästryggen eller som vill skicka ditt barn eller barnbarn på en härlig upplevelse. Allt från ljuvliga uteritter till Smálilekar och sång och musik!

Ridningen är varvad i ridhuset och ute i skogen eller på vår nya ovalbana.

Kursavgift 3800:- varav anmälningsavgiften som betalas in i förväg är 2500:- . När du får kursinformation så betalar du resten på BG eller betalar med kort, då ingår det mat, häst och undervisningsmaterial.

Avslutning sker kl 16.00 med uppvisning för läger 4. Ta med mycket publik!

Anmälan

I kursavgiften ingår två mellanmål och hemlagad mat.Skriv till Ninni om du behöver specialmat 0705261138 eller fam@carr.eu.

Spelmansgårdens ridläger

Logi

Nuförtiden har vi ridhus ;-)

Spelmansgårdens ridläger

Ledare

Ridlägerledare är: Ridinstruktör och riksspelman Ninni Carr utom ridläger 2.

Spelmansgårdens ridskola

Ta med

Glöm inte...

Spelmansgårdens ridskola

Linnea Risinger Creative Commons License Kontakta oss