Ridläger sommaren 2019. Har vi inte planerat än men ska snart påbörja....

Måndagen den 11 juni - Onsdagen den 13 juni PLatser kvar!

Måndagen den 18 juni - Onsdagen 20 juni FULLT!

Måndagen den 6 augusti - Onsdagen den 8 augusti! FULLT

Måndagen den 31 juli- Onsdagen den 1 augusti!Nästan FULLT

Läger start/samling sker dag 1 kl 9.00. Möjlighet finns att komma kvällen innan. Samling i så fall kl 20.00 och en extra övernattning (inkl frukost) kostar 40:- Det finns möjlighet för inkvartering för de som bor långt bort och då sker inkvarteringen på golvet på egna medtagna madrasser ( Vi har några sängar)

Innehåll

Ridläger nr 1. Vuxenläger i 3 dagar Ridlektion i ridhuset samt med ljuvliga uteritter med Ninni Carr och erhört god mat av mästerkocken Laif Carr. Ta med din egen häst eller rid våra hästar. Det går bra att pröva olika hästar.

Ridläger 2 för Ungdomar! Ridläger för Ninni Carr fullt med roliga övningar till häst blandat med uteritter, tävling med rosetter, teori, galopp och hopp, balansövningar och mys

Ridläger 3 Ungdomsläger i 3 dagar. Ett fartfyllt ungdomsläger för Ninni Carr för dig som vill ha lärorika övningar med din islandshäst! Allt från horsemanship, simma med hästen(vid hyfsat väder), balansövningar, beridet bågskytte, hoppning, fölträning, till härliga uteritter!

Ridläger 4 Ett mysigt familjeläger för de mindre barnen med Ninni Carr för dig som vill umgås med din familj på hästryggen! Allt från ljuvliga uteritter till Smálilekar, limbo och sång och musik! OBS flyttade det just i tiden...

Ridningen är varvad i ridhuset och ute i skogen.

Kursavgift är totalt 3000:- varav anmälningsavgiften som betalas in i förväg är 2000:- . När du får kursinformation så betalar du resten på BG eller betalar med kort, då ingår det mat, häst och undervisningsmaterial.

Avslutning sker på fjärde dagen kl 16.00 med uppvisning för läger nr 2, 3 och 4! Ta med mycket publik!

Anmälan

I kursavgiften ingår två mellanmål och hemlagad mat. Kontakta Laif om du behöver speciell mat. Laif finns på telefon 0702988141 eller fam@carr.eu.

Spelmansgårdens ridläger

Logi

Här bor vi.

Spelmansgårdens ridläger

Ledare

Ridläger Ridinstruktören är Ninni Carr. Kock är riksspelmannen Laif Carr.

Spelmansgårdens ridskola

Ta med

Glöm inte...

Spelmansgårdens ridskola

Linnea Risinger Creative Commons License Kontakta oss