Ridläger sommaren 2021

Måndagen den 14 juni - Onsdagen den 16 juni FUNKTIONSVARIATIONS RIDLÄGER! platser kvar

Måndagen den 21 juni - Onsdagen 23 juni platser kvar

Tisdagen den 27 juli- Torsdagen den 29 juli platser kvar

Tisdagen den 3 augusti - Torsdagen den 5 augusti. Några platser kvar.

Läger start/samling sker dag 1 kl 9.00. Möjlighet finns att komma kvällen innan. Samling i så fall kl 20.00 och en extra övernattning (inkl frukost) kostar 40:- Det finns möjlighet för inkvartering för de som bor långt bort och då sker inkvarteringen på golvet på egna medtagna madrasser ( Vi har några sängar) OBS Pga Corona ingen övernattning förrän regeringen ger sitt tillstånd.

Innehåll

Ridläger nr 1. För andra gången tänkte vi arrangera ett läger för dig med Funktionsvariation. Lägret blir helt individuellt anpassat efter dina behov. Vi är ute i skogen, inne i ridhuset. God fika och underbar lunch. Åker häst och vagn längs landsvägen. Vi har hiss samt trappa vid behov. Kunnig personal både massör och sjuksköterska finns på plats.

Ridläger nr 2 TÄVLINGSLÄGER med HELENA KROGHEN ADALSTEINSDOTTIR. Enbart inriktat på tävling. Träning på vår ovalbana och i ridhuset. Lägret avslutas med tävling. Tag med fördel med din egen häst. Publiken är välkommen att titta på tävlingen utomhus.

Ridläger 3 Fartfyllt ridläger för dig som vill ha lärorika övningar med din islandshäst! Allt från horsemanship, balansövningar, hoppning, bad med häst, Beridet bågskytte, till härliga uteritter!

Ridläger 4 Ett mysigt familjeläger för de yngre barnen för dig som vill umgås med din familj på hästryggen eller som vill skicka ditt barn eller barnbarn på en härlig upplevelse. Allt från ljuvliga uteritter till Smálilekar och sång och musik!

Ridningen är varvad i ridhuset och ute i skogen eller på vår nya ovalbana.

Kursavgift är totalt 3500:- varav anmälningsavgiften som betalas in i förväg är 2250:- . När du får kursinformation så betalar du resten på BG eller betalar med kort, då ingår det mat, häst och undervisningsmaterial.

Avslutning sker på tredje dagen kl 16.00 med uppvisning för läger nr 2 och 4! Ta med mycket publik!

Anmälan

I kursavgiften ingår två mellanmål och hemlagad mat. Kontakta Laif om du behöver speciell mat. Laif finns på telefon 0702988141 eller fam@carr.eu.

Spelmansgårdens ridläger

Logi

Nuförtiden har vi ridhus ;-)

Spelmansgårdens ridläger

Ledare

Ridlägerledare är: Ridinstruktör och riksspelman Ninni Carr utom ridläger 2. Kock är riksspelmannen Laif Carr.

Spelmansgårdens ridskola

Ta med

Glöm inte...

Spelmansgårdens ridskola

Linnea Risinger Creative Commons License Kontakta oss